Puutalojen maalausta ammattitaidolla

Kolmen vuoden työtakuu maalauksesta

Milloin talosi on maalattu viimeksi?

Maalaustyön viimeistelytakuu

Puutalon maalaus: Milloin ja Miksi?

 • Milloin?

  Nyrkkisääntönä talon huoltomaalauksen väli on noin 10 vuotta. Mutta ainahan näin ei ole. Olemme nähneet lukuisia verhouksia, joissa huoltoväli on ollut 15 vuotta ja ne ovat olleet pinnoiltaan vielä ehjiä. Auringonvalo ja sen tuoma lämpö, kosteus ja pakkanen on armoton yhdistelmä varsinkin etelän ja idän puoleisille seinille, siksi huoltomaalauksen väli voi olla lyhyempikin kuin 10 vuotta.

  Huoltomaalaus on syytä suorittaa silloin, kun maalipinta ei ole vielä rikkoutunut.

  Maalipinnan haalistuminen ja maalin irtoaminen alustastaan on jo selvä merkki huoltomaalauksen tarpeesta. Myös tarpeetonta maalausta on syytä vältellä. Autamme sinua arvioimaan onko maalaukselle tarvetta.

 • Miksi?

  Ulkoverhouksen maalipinnan tarkoitus on suojata rakenteita ja ulkoverhouspaneelia kosteudelta, tuulelta ja lialta.

  Rikkoutunut maalipinta aiheuttaa nopeasti lahovaurioita, joten älä viivyttele huoltomaalauksen kanssa. Ehjä ja siisti maalipinta tuo kiinteistöllesi lisäarvoa.

  Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Maalitekin stepit puutalon maalaukseen:

 • 1.

  Kuntotarkastus

  Maalattavien pintojen kuntotarkastus, tarvittavat korjaustoimenpiteet ja vaadittavat pohjatyöt.

 • 2.

  Suojaaminen

  Maalaus on sotkuista puuhaa, joten ikkunat, ovet ja muut tarpeelliset suojaukset tehdään ennen maalaustöiden aloittamista.

 • 3.

  Pohjatyöt

  Tarvittavat pohjatyöt, kuten lahovauriokorjaukset, irtoilevan maalin skrapaaminen ja maalattavan alustan peseminen.

 • 4.

  Maalaus

  Puupaljaiden pintojen pohjamaalaus ja pintamaalaus.

 • 5.

  Työmaan loppusiivous

  Viemme työmaalta kaiken tuomamme pois, siivoamme paikat asianmukaisesti ja toimitamme roskat kaatopaikalle.

 • 6.

  Työmaan lopputarkastus ja laskutus

  Lopuksi käymme projektin yhdessä läpi ja kuuntelemme palautteesi. Meille on tärkeää varmistaa, että olet tyytyväinen ennen laskun lähettämistä.

Miksi valitsisit meidät?

 • Hinnoittelussamme on järkeä

  Et luultavasti saa sitä halvinta tarjousta meiltä, koska hinnoittelumme perustuu vain ja ainoastaan onnistuneeseen lopputulokseen.

 • Pidempi ja parempi takuu

  Meillä Maalitekillä on käytössä tiukat laatustantardit, jotka mahdollistavat viimeistelytakuun sekä 3 vuoden takuun.

 • Ei piilokuluja

  Laskun loppusumma tulee olemaan sama kuin sopimuksessa. Jos lisätöitä joudutaan tekemään, ne  hyväksytetään ensin sinulta. Aina.

 • Henkilökohtainen palvelu

  Haluamme olla pieni yritys - jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Asioit siis saman tutun yhteyshenkilön kanssa koko projektin ajan.

   

 • Laadukkaat maalit ja muut materiaalit

  Talosi maalataan Tikkurilan ja Teknoksen ensiluokkaisilla tuotteilla. Myöskään muiden tarvikkeiden laadusta ei tingitä, jotta lopputulos olisi vähintäänkin erinomainen.

 • Siisti ja turvallinen työmaa

  Minimoimme sinun vastuusi varmistamalla työntekijöiden turvalliset työskentelyolosuhteet. Kun maalari voi keskittyä työhönsä, taataan huolellinen työn jälki.

Ennen Jälkeen
Ennen Jälkeen

Pyydä ilmainen tarjous ulkoseinien maalauksesta!

Saat samalla maksuttoman kuntoarvion seiniesi nykytilasta. Kun tilanne on selvillä, annamme tarjouksen ja sinun päätettäväksi jää, varataanko urakka.

Täytä palvelulomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Näitä kysymyksiä asiakkaamme ovat kysyneet:

Laatu, huolettomuus ja mielenrauha ne ovat tärkeimpiä syitä, jotka saavat asiakkaamme valitsemaan meidät. Jos arvostat mutkatonta työn etenemistä ja onnistunutta lopputulosta, tiedät ettei sitä saa alihinnoitellun tarjouksen pohjalta. Talosi katto on liian arvokas kokeilualusta, että voisit antaa sen harjoittelua varten kenelle tahansa.

Älä kuitenkaan pelkää, että saisit meiltä ylihintaisen tarjouksen. Hintatasomme on erittäin kohtuullinen ja tulet varmasti huomaamaan, että saat sillä A-luokan hinta-laatusuhteen.

Ok, mutta mistä tiedät, osaammeko me työmme yhtään sen paremmin?

Emme ole täydellisiä ja meillekin sattuu kömmähdyksiä. Se ei kuitenkaan ole sinun ongelmasi, koska laatustandardimme velvoittaa meidät korjaamaan asiat sellaiseen kuntoon, että sinä olet tyytyväinen. Siksi pystymme antamaan sinulle tavallista paremman takuun.

Ei missään nimessä. Koska teemme ulkotöitä, olemme jatkuvasti säiden armoilla. Siksi joudumme huomioimaan urakkasopimuksessa muun muassa sateet ja jopa kovan helteen. Tämän vuoksi työpäivien määrä ei ole kiveen hakattu luku.

Urakkapäivien määrä ei siis ole suoraan verrannollinen työstä maksamaasi summaan. Et maksa työpäivistä, vaan talosi maalauksesta.

Älä kuitenkaan pelkää, että työ tulee tehtyä hutiloiden. Pyrimme aina laadukkaaseen työhön siitä pitää huolen reilu Viimeistelytakuu™, jonka annamme sinulle.

Kyllä, ulkomaalaus ja terassinhuoltokäsittely on kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Voit saada kotitalousvähennystä 2 250 euroa vuodessa.

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten voit saada puolisosi kanssa yhteensä 4 500 euron vähennyksen. Jos 2 250 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa hakea vain toiselle puolisolle. Silloin omavastuu vähennetään vain yhden kerran.

Kotitalousvähennys oikeuttaa 40% verohelpotuksiin urakan työn osuudesta. Maalausurakoinnissa työnosuus on keskimäärin 70-80%.

Lisää kotitalousvähennyksestä www.vero.fi

Älä huoli, autamme sinua kotitalousvähennyksen hakemisessa!

Yhteistyökumppanimme ovat alansa huippuja

Teknos-maalit
Tikkurilan maalit