Ulkoverhousremontti oulun seudulla

Maalitekin asennustakuu 5 vuotta

Tee järkevä sijoitus taloosi

Maalaustyön viimeistelytakuu

Ulkoverhousremontti: Milloin ja Miksi?

 • Milloin?

  Ulkoverhousremonttiin päädytään tyypillisesti seuraavista syistä: ulkoverhous on käyttöikänsä päässä, ulkoseinässä on rakennusvirhe, ulkoseinät halutaan lisäeristää tai talon ulkonäköä halutaan muuttaa.

  Karkeasti sanottuna ulkoverhous on  remontoitava, kun se on huoltomaalattu 3-4 kertaa (ikää noin 40-50 vuotta).

  Selviä merkkejä ulkoverhousremontin tarpeellisuudelle ovat silmin havaittavat lahovauriot, huonosti tuulettuva ulkoverhous, mikrobihajut ulkoseinässä tai maalin huono pysyvyys maalattavalla alustalla.

  Ulkoverhouksen hyvä kunto ja tekninen toimivuus vaikuttavat suuresti kiinteistösi energiatehokkuuteen, hyvään sisäilmaan, terveisiin rakenteisiin ja asumismukavuuteen.

 • Miksi?

  Energiatehokkuus, asumisen mukavuus, hyvä sisäilma, kiinteistön arvon nousu ja huoleton mieli. Siinä on viisi hyvää syytä tehdä ulkoverhousremontti.

  Ajan saatossa on tehty paljon remontteja, joilla on toivottu ulkoverhouksen energiatehokkuuden parantumista. Kuitenkin nykytietämyksen valossa remonttien aikana on tehty myös paljon rakennusvirheitä, jotka vaarantavat kiinteistön rakenteita.

  Rakennuksen sisälle ja ulkopuolelle tehdyt remontit, kuten liesituulettimen asennus, koneellinen ilmanvaihto, höyrynsulkumuovi, muovisideaineiset maalit, ikkuna- ja oviremontti ja lukuisat muut ratkaisut eivät välttämättä toimi nykyisen ulkoseinärakenteesi kanssa. Näistä voi pahimmillaan muodostua riskirakenteita.

  Ulkoseinien eristeet ovat myös saattaneet vuosien aikana painua ja niihin on voinut muodostua niin sanottuja kylmäsiltoja, jotka aiheuttavat lämpöhäviötä ja vetoisuutta sisätiloihin.

  Ulkoseinät ja rakenteiden yhteensopivuus on iso kokonaisuus, jonka arvioimiseen ja tutkimiseen kannattaa käyttää ammattilaista. Meiltä saat kuntoarvion ja pitävän tarjouksen veloituksetta.

Maalitekin stepit ulkoverhousremonttiin:

 • 1.

  Kuntoarvio

  Teemme kohteeseen arvokäynnin aina paikan päällä, jotta voimme antaa tarkan arvion siitä, mitä ulkoverhoukselle olisi parasta tehdä.

 • 2.

  Kirjallinen tarjous

  Kuntoarvion jälkeen saat meiltä kirjallisen tarjouksen, jossa on eriteltynä tarkasti sisältö- ja työvaiheet, sekä pitävä hinta.

 • 3.

  Pitävä kirjallinen sopimus

  Vain yksi sopimus ja pitävä sellainen. Jotta sinulle voidaan laatia urakkahintainen sopimus, olemme tutustuneet rakennuksiin ja tehneet niille perusteellisen kuntotarkastuksen. Siksi hintamme ei ole vedetty hatusta, eikä toimintamme perustu lisälaskutukseen.

 • 4.

  Tarvittavat luvat ja suunnitelmat

  Haemme puolestasi rakentamiseen tarvittavat luvat ja teetämme rakennussuunnitelmat, jotka tarkastetaan ulkopuolisella rakennusvalvojalla. Toimitamme myös luvat kunnan rakennusviranomaiselle.

 • 5.

  Purkutyöt

  Purkutyöt suoritetaan tyypillisesti seinä kerrallaan ja alla olevat rakenteet tarkastetaan mahdollisten lahovaurioiden vuoksi. Työvaiheet dokumentoidaan kuvin.

   

 • 6.

  Rakennustyöt

  Lisäeristäminen ja rakennustyöt suoritetaan purkutöiden jälkeen yksi seinä kerrallaan. Työvaiheet dokumentoidaan kuvin.

 • 7.

  Lopputarkastus ja siivous

  Lopuksi työmaa tarkastetaan tilaajan, työmaan valvojan ja urakoitsijan kesken. Tapauskohtaisesti projekteissa on mukana myös kunnan/kaupungin rakennusviranomainen.

 • 8.

  Laskutus

  Tehdystä työstä ja tarvikkeista laskutetaan sopimuksen mukaan.

   

Miksi valitsisit meidät?

 • Hinnoittelussamme on järkeä

  Et luultavasti saa sitä halvinta tarjousta meiltä, koska hinnoittelumme perustuu vain ja ainoastaan onnistuneeseen lopputulokseen.

 • Pidempi ja parempi takuu

  Meillä Maalitekillä on käytössä tiukat laatustantardit, jotka mahdollistavat viimeistelytakuun sekä 3 vuoden takuun.

 • Ei piilokuluja

  Laskun loppusumma tulee olemaan sama kuin sopimuksessa. Jos lisätöitä joudutaan tekemään, ne  hyväksytetään ensin sinulta. Aina.

 • Henkilökohtainen palvelu

  Haluamme olla pieni yritys - jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Asioit siis saman tutun yhteyshenkilön kanssa koko projektin ajan.

   

 • Laadukkaat maalit ja muut materiaalit

  Talosi maalataan Tikkurilan ja Teknoksen ensiluokkaisilla tuotteilla. Myöskään muiden tarvikkeiden laadusta ei tingitä, jotta lopputulos olisi vähintäänkin erinomainen.

 • Siisti ja turvallinen työmaa

  Minimoimme sinun vastuusi varmistamalla työntekijöiden turvalliset työskentelyolosuhteet. Kun maalari voi keskittyä työhönsä, taataan huolellinen työn jälki.

Pyydä ilmainen tarjous ulkoverhousremontista!

Saat samalla maksuttoman kuntoarvion seiniesi nykytilasta. Kun tilanne on selvillä, annamme tarjouksen ja sinun päätettäväksi jää, varataanko urakka.

Täytä palvelulomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Yhteystiedot

Maalitek Oy
Hieroja 5, 91910 Tupos
Y-tunnus: 3116103-4

Palvelualueemme on noin 60 kilometriä Oulusta, kuten Lumijoki, Liminka, Tyrnävä, Kempele, Muhos, Oulu ja lähikunnat.

Verkkolaskutusosoite: 003731161034
Operaattoritunnus: 003721291126

Yrittäjät-jäsenyritys
Maalitek on luotettava kumppani

Meillä on asiat kunnossa!
Tarkista tietomme Zeckit-palvelusta

 

Näitä kysymyksiä asiakkaamme ovat kysyneet:

Laatu, huolettomuus ja mielenrauha ne ovat tärkeimpiä syitä, jotka saavat asiakkaamme valitsemaan meidät. Jos arvostat mutkatonta työn etenemistä ja onnistunutta lopputulosta, tiedät ettei sitä saa alihinnoitellun tarjouksen pohjalta. Talosi katto on liian arvokas kokeilualusta, että voisit antaa sen harjoittelua varten kenelle tahansa.

Älä kuitenkaan pelkää, että saisit meiltä ylihintaisen tarjouksen. Hintatasomme on erittäin kohtuullinen ja tulet varmasti huomaamaan, että saat sillä A-luokan hinta-laatusuhteen.

Ok, mutta mistä tiedät, osaammeko me työmme yhtään sen paremmin?

Emme ole täydellisiä ja meillekin sattuu kömmähdyksiä. Se ei kuitenkaan ole sinun ongelmasi, koska laatustandardimme velvoittaa meidät korjaamaan asiat sellaiseen kuntoon, että sinä olet tyytyväinen. Siksi pystymme antamaan sinulle tavallista paremman takuun.

Ei missään nimessä. Koska teemme ulkotöitä, olemme jatkuvasti säiden armoilla. Siksi joudumme huomioimaan urakkasopimuksessa muun muassa sateet ja jopa kovan helteen. Tämän vuoksi työpäivien määrä ei ole kiveen hakattu luku.

Urakkapäivien määrä ei siis ole suoraan verrannollinen työstä maksamaasi summaan. Et maksa työpäivistä, vaan talosi maalauksesta.

Älä kuitenkaan pelkää, että työ tulee tehtyä hutiloiden. Pyrimme aina laadukkaaseen työhön siitä pitää huolen reilu Viimeistelytakuu™, jonka annamme sinulle.

Kyllä, ulkomaalaus ja terassinhuoltokäsittely on kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Voit saada kotitalousvähennystä 2 250 euroa vuodessa.

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten voit saada puolisosi kanssa yhteensä 4 500 euron vähennyksen. Jos 2 250 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa hakea vain toiselle puolisolle. Silloin omavastuu vähennetään vain yhden kerran.

Kotitalousvähennys oikeuttaa 40% verohelpotuksiin urakan työn osuudesta. Maalausurakoinnissa työnosuus on keskimäärin 70-80%.

Lisää kotitalousvähennyksestä www.vero.fi

Älä huoli, autamme sinua kotitalousvähennyksen hakemisessa!

Yhteistyökumppanimme ovat alansa huippuja

Teknos-maalit
Tikkurilan maalit